Bine ai venit, prietene! [ Înregistrează-te | Autentificare

1.00 Lei

Sisteme de ridicare cu chinga de calitate , productie Olanda Total Race

chingi textile cu urechi sufe cu gase Total Race
chingi ridicare cu urechi total race romania date contactchingi ridicare urechi capacitati foarte mari tdq sufe textilechingi ridicare urechi capacitati foarte mari tdq sufe textile1chingi textile circulare sufe circulare1Total Racechingi textile circulare sufe circulareTotal Racechingi ridicare cu urechi sufe ridicare spense gase cu ochi cu urechi date contactvoucher cadou total race romania chingi textile dispozitive lant clesti tuburi beton chei tachelaj

Description

Total Race Romania comercializeaza : chingi textile de ridicare cu urechi , chingi textile circulare , chingi circulare negre pentru scene , chingi de ridicare pentru butoaie , chingi/ sufe textile de ridicare de diverse tonaje si lungimi, uzual in stoc Bucuresti.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro
/www.echingi.com

ID-ul anunțului: 49257e0f88fc30ea

Raportează o problemă

Processing your request, Please wait....