Bine ai venit, prietene! [ Înregistrează-te | Autentificare

1.00 Lei

Sufe textile circulare negre pentru teatru / scene / cluburi / circ / concerte muzica

chingi-textile-circulare-negre-black-s 01 totalrace02
chingi circulare negre teatru scene concert muzica circ_001chingi-textile-circulare-negre-black-schingi-textile-circulare-negre-black-s 01chingi-textile-circulare-negre-black-s 01 totalracechingi circulare negre teatru scene concert muzica circ_001chingi-textile-circulare-negre-black-s 01chingi-textile-circulare-negre-black-s 01 totalracechingi-textile-circulare-negre-black-s

Description

Total Race comercializeaza cu livrare din stoc Bucuresti chingi textile circulare negre model „BLACK SERIES” pentru ridicat sarcini la inaltime , chingi negre pentru scene , teatru , circ , concerte . Sufele circulare negre au capacitate 1 tona , lungime utila 2 metri , lungime desfasurata 4 metri , productie Olanda.
OFERTA SPECIALA BUY-BACK!!! Pentru orice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent de producator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediul nostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul de lista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.
Total Race Bucuresti este primul centru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentru Romania si Europa de Est de catre UTX Group.
Pentru mai multe detalii accesati : www.echingi.ro / www.echingi.com

ID-ul anunțului: 9258204d7f6297c

Raportează o problemă

Processing your request, Please wait....